Energie vergelijken

Energie vergelijken en direct besparen op je energierekening!

Binnen 1 minuut alle tarieven op een rij!

Vul hieronder uw gegevens in en zie meteen de scherpste energietarieven van alle aanbieders. Overstappen energie is snel en eenvoudig geregeld. Uw besparing op energie kan volgens de Consumentenbond oplopen tot wel € 450 per jaar. Als u zonne-energie opwekt, dan kan dit worden meegenomen in de berekening.

Overstappen energie

Wist u dat jaarlijks overstappen van energieleverancier u veel geld bespaart? Dit komt omdat uw energiecontract na afloop van het eerste contract, tegen hogere tarieven wordt voortgezet. Omdat slechts ongeveer 20% van de mensen jaarlijks overstapt, laat 80% een fikse besparing liggen.

Energievergelijker gaslicht.com

Energievergelijker gaslicht.com en btwteruggaafzonnepanelen.nl zijn een samenwerking aangegaan, om u van de scherpste tarieven te kunnen voorzien. Voor een goede vergelijking, kunt u ook aangeven hoeveel zonne-energie u opwekt. Hiermee weet u zeker dat u uw energietarieven op de juiste wijze berekent, en voorkomt u verrassingen achteraf.

BTW op zonnepanelen terugvragen

Als u de btw over de aanschaf van uw zonnepanelen nog niet terug heeft gevraagd, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden op onze website. Ontvang 21% btw retour via de Belastingdienst (minus een bedrag over de omzet van uw zonnepanelen).